Je herkent ze gemakkelijk: de ultieme levensgenieters. Ze houden van de mooie dingen die ons bestaan te bieden heeft, zoals een goede maaltijd, een mooi glas wijn, een klassieke auto of een strak aangelegde golfbaan. Voor uw beste relaties organiseert Chrome een unieke combinatie; een classic car rally/golftoernooi. Geniet u ’s ochtends van het rijden in een klassieke Austin Healey, een Alfa Romeo of een Triumph, na de lunch wacht u in Heelsum een uitdagende golfbaan in een schitterende omgeving. De individuele prestaties in beide disciplines zorgen uiteindelijk voor een winnaar.DE RALLY

De rally bestaat uit een tweetal trajecten. Elk traject rijden de deelnemers in een andere klassieke automobiel. Elke ‘equipe’ bestaat uit een ‘bestuurder’ en een ‘navigator’. Elk traject wordt uitvoerig beschreven in een routeboek. ‘Bolletje-pijltje’ en  ‘kaartlezen’ zijn slechts twee van de rallysystemen die u zult ervaren. De rally wordt begeleid door een ervaren ritmeester en een technische crew.

GOLF

Het golf-gedeelte speelt op een van de schitterende banen van de ‘Golfbaan Heelsum’. Zowel gevorderden als beginners wordt een uitdagend traject aangeboden. De charme van de sport is dat, door middel van een ‘handicap’, de strijd ongeacht het niveau altijd spannend zal zijn!

KOSTENINDICATIE

De combinatie van Rally-rijden en Golfen bieden wij aan voor zeer aantrekkelijke tarieven.
Neem voor informatie contact op met Chrome; info@chrome.nl