Chrome biedt de mogelijkheid te rijden in verschillende klassieke auto's. De auto's van Chrome verkeren allemaal in topconditie en worden perfect onderhouden.


Voor 1299,- per jaar beschikt u over het Chrome starterspakket en rijdt u al gemiddeld 10 zomerdagen in een klassieke cabriolet! (bv: Alfa Giulia Spider). Geen stalling, aanschaf en onderhoud; Wel klassiek rijden!HOE WERKT HET

Chrome zet uw bijdrage om in een aantal punten. Deze gebruikt u om in de door u gewenste auto's te rijden. Een zeldzame en dure auto kost meer punten dan een iets gangbaarder model. Het aantal punten is verder afhankelijk van het seizoen en de vraag of u de auto tijdens het weekend of door de week wilt gebruiken.

SFEER EN BETROKKENHEID

Naast het gebruik van klassieke automobielen biedt Chrome allerlei activiteiten voor onze leden, zoals slip- en rijvaardigheidscursussen of gezamenlijke uitstapjes naar rally's en races. Chrome is aangesloten bij diverse auto- en merkenclubs. Als club van autoliefhebbers is onze bedrijfsruimte een plek waar u enthousiaste geestverwanten ontmoet.

Geef een Chrome starterspakket kado of begeef u zelf in de wereld van gevarieerd klassiek rijden zonder zorgen!