STARTERS

Als kennismakings pakket bieden wij 'Starters'. Alle beschreven diensten staan tot uw beschikking en u kunt 120 punten in een jaar verbruiken, genoeg om op een leuke manier met Chrome en haar wagenpark kennis te maken. Afname van het Starters-pakket is eenmalig, u kunt daarna 'doorgroeien' naar de andere pakketten. Reservering is uitsluitend mogelijk in de categorie C tot en met F.

LOW GEAR

Bij het 'Low Gear' pakket ontvangt u 216 punten die u in alle categorieŽn mag gebruiken. U kunt auto's vooraf reserveren in de categorieŽn C tot en met F en u kunt maximaal 162 punten gebruiken tijdens de zomer.

HIGH GEAR

Bij het 'High Gear' pakket ontvangen de deelnemers 316 punten en kunnen auto's vooraf reserveren in alle categorieŽn. Ook hier geldt dat u maximaal ĺ deel van uw punten (236) in de zomer kunt 'inzetten'.

DUO SEATS

Voorwaarde voor de 'Duo Seats' is dat u zich met twee personen tegelijk aanmeld, echter niet twee automobielen op hetzelfde tijdstip reserveert. Deelnemers ontvangen 156 punten en kunnen auto's vooraf reserveren in alle categorieŽn. Ook hier geldt dat u maximaal ĺ deel van uw punten (118) in de zomer kunt 'inzetten'

PASSENGER SEATS

Naast de door Chrome aangeboden pakketten voor het gebruik van onze klassieke automobielen bestaat ook de gelegenheid voor† geÔnteresseerden om zich te laten informeren over alle door Chrome georganiseerde activiteiten.

CHROME PASSENGER SEATS

U wordt op de hoogte gehouden van onze activiteiten door middel van een maandelijkse nieuwsbrief. Naast alle relevante informatie over onze stal en activiteiten treft u hierin tips met betrekking tot het gebruik van klassieke auto's en sfeerbeelden uit het verleden van de automobielgeschiedenis. Tevens wordt u uitgenodigd op alle Ė speciaal voor onze leden Ė door Chrome georganiseerde activiteiten zoals onze kwartaalborrels, automuseumbezoek, onze winteravond drive-in-movie's en onze binnen- en buitenlandse trips.

Tevens biedt Chrome de zgn. 'Business seats', zakelijke, op maat gesneden arrangementen waarbij onze klassieke automobielen centraal staan.

Ten slotte, de voordelen op een rij:
•    Betrouwbare auto's in showroom-conditie;
•    Volop keus, dus u hoeft niet altijd in dezelfde auto te rijden;
•    Geen zorgen over de kosten: u weet precies waar u aan toe bent;
•    Geen angst voor een miskoop;
•    Geen onverwachte reparaties;
•    Prima verzekering;
•    Elke maand een nieuwsbrief met een uitgebreide agenda;
•    Deelname aan onze activiteiten.

Voor de prijzen kunt u contact met ons opnemen.