CLASSIC CAR RALLY

Bij een ‘Classic Car Rally’ ervaren de deelnemers de exclusiviteit om zelf in de meest begeerlijke exemplaren uit de automobielhistorie te rijden. De rally wordt traditioneel gereden in equipes bestaand uit een coureur en een navigator over drie fraaie trajecten. Per traject zullen de deelnemers verschillende typen klassiekers ervaren, zoals bijvoorbeeld Royal British Cars (Jaguar S-type en Rolls-Royce) en Classic Sports Cars (Austin Healey, Alfa Romeo en Morgan).

SPORTIVITEIT

Het sportieve aspect wordt onderstreept door een aantal controle- en stempelposten. De rally wordt gecompleteerd door met in uw huisstijl gemaakte routeboeken, controlekaarten, rallyschilden, rallypennen en zo mogelijk andere naamdragers.

AMBIANCE

Het geheel zal plaatsvinden in een stijlvolle entourage en in een ongedwongen sfeer. Een statig kasteel of landhuis op diverse locaties in Nederland dient als start-, eventueel conferentie- en dinerlocatie. Vanaf het kasteel voert de route langs idyllische dorpen. Ook voor de lunch wordt gebruikt gemaakt van een passende locatie. Uw evenement wordt volledig op maat gemaakt.

BEGELEIDING

Chrome begeleidt het complete evenement van A tot Z. Wij verzorgen voor u de ontvangst, de uitleg, de logistiek, de wisseling enz. U kunt hierdoor continu alle aandacht bij uw relaties en uw collega’s houden. De route wordt door een officiële ritmeester uitgezet, regelmatig gecontroleerd en op de dag zelf begeleid. Tijdens de rallyrijdt een professionele monteur met bezemwagen achter de deelnemers aan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Bovendien is er altijd minimaal één reserve klassieker ter beschikking.

RECEPTIE

Na de rally zal de winnaar gehuldigd worden. Bovendien ontvangt iedere deelnemer een ingelijste foto van zichzelf tijdens de rally, een traditioneel rallyschild en een routeboek mee.

MAATWERK

Legio ingrediënten kunnen dit evenement een speciaal karakter geven. Bijvoorbeeld een stijlvol 4-gangen diner, overnachting op een middeleeuws kasteel, een wijn- of whiskyproeverij, een art-workshop, een valkeniersshow of muzikaal entertainment. Ook bestaat de mogelijkheid de rally te combineren met bezoek aan een golf-course Wij denken graag met u mee over de uiteindelijke invulling van uw evenement. Grootte van het gezelschap: 8-80 (160) personen.