Het mooiste zakelijke relatie evenement vindt dit jaar wederom plaats in het prachtige Toscane. Chrome biedt u de gelegenheid om samen met uw gewaardeerde zakelijke relaties tijdens een drie- of vierdaags rally-event te genieten van het beste dat Toscane biedt.IL RALLY CLASSICO DELLA TOSCANE

Schitterende rally-trajecten, telkens in een andere klassieke Chrome-automobiel, en een milde vorm van competitie met ook nadrukkelijk de ruimte om nader met de Toscaanse cultuur en keuken kennis te maken. Neem voor meer informatie contact op met Chrome.

EEN ADEMBENEMENDE LOCATIE | GARGONZA

Reeds in 2012 ontdekten wij het schitterende dertiende eeuws dorpje Gargonza in de heuvels rond Monte San Savino, net iets ten zuiden van de Chianti vallei. Met behoud van veel originele details heeft de eigenaar; de Florentijnse adellijke familie Guicciardini Corsi Salviati, het dorp omgetoverd tot een uniek hotel. U stapt hier terug in de tijd, de oorspronkelijke sfeer van het eeuwenoude dorp hangt tussen de muren en in de tot hotelkamers omgebouwde oorspronkelijke huisjes van de bewoners uit een ver verleden.

Door haar ligging, tussen Arezzo en Siena in, is Gargonza de ideale uitvalsbasis om de omgeving in onze klassieke automobielen te verkennen.

INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Naast de zakelijke reeks rally’s organiseren wij ieder jaar een rally event voor individuele inschrijving. Per team van twee personen kunt u zich inschrijven om u te meten met de overige deelnemers. Ook bij deze rally geldt de combinatie van een milde competitie met al het moois dat het Toscaanse landschap en de lokale keuken u bieden. Ieder traject rijdt u in een andere Chrome klassieker door de landschappen van de Chianti Vallei en de ‘Crete Senesi’, door eeuwenoude Etruskische dorpjes en langs plekjes waar slechts weinig toeristen u zijn voorgegaan. Bekijk hier het programma van onze compleet verzorgde 5-daagse rally in Toscane.

DE CHROME KLASSIEKERS

Ziet u zichzelf in een Alfa Romeo Giulia spider uit 1962 door eeuwenoude Etruskische dorpjes rijden? De bochtige weggetjes bedwingen in een klassieke Triumph of MG? De plaatselijke bevolking jaloers maken door bij het koffiebarretje te stoppen met een Austin Healey? Wij maken uw mooiste dromen waar!

Op twee trucks vervoeren wij 16 van de mooiste klassiekers uit de Chromestal voor u naar Toscane. Begeleid door ons team technische mannen dragen wij er zorg voor dat onze sportwagens uit de jaren zestig de basis vormen van een unieke belevenis.

VIND UW EIGEN WEG DOOR TOSCANE

In oktober is in Toscane nog weinig van de herfst te merken. De temperatuur kruipt richting 20 graden, ideaal om de omgeving te gaan verkennen in een klassieke Alfa of Fiat. Onze automobielen staan klaar voor individueel gebruik. U bepaalt zelf hoe lang u in Italië verblijft, boekt zelf of via ons uw hotel en bepaalt geheel zelf uw agenda. Natuurlijk kunnen wij u helpen met mooie routes en tips over unieke plekjes en restaurantjes. Wij hebben ook 4 persoons cabrio’s bij ons, neem uw kids gewoon mee.

VOOR AVONTURIERS | RIJDT U MEE?

Voor de avonturiers onder u maken wij, na afloop van de reeks evenementen, van de terugreis een 5- of 6 daags spektakel.

Begeleid door de Landrover van Chrome met een reserve klassieker op de trailer, bieden wij teams de gelegenheid met klassiek vervoer de afstand van Gargonza naar Den Haag te overbruggen. Overdag rijdt ieder zijn ‘eigen’ route, tijdens diner en overnachting komt de groep weer bij elkaar. Voornamelijk op binnendoor weggetjes doorkruisen wij de Apennijnen, de Po-vlakte door de regio Orvieto, dan de Alpen. In Duitsland genieten wij vervolgens van de Beierse gastvrijheid, steken door naar Frankrijk om tenslotte de Ardennen te doorkruisen en zo in Nederland te geraken.

Dit spektakel verwachten wij in 5 of 6 dagen af te ronden, als het iets langer duurt, geen man overboord; wij pakken dan gewoon nog een extra overnachting... of twee... Bij voldoende deelnemers rijdt u elke dag in een andere klassieker.