Veel bruidsparen kiezen voor een klassieke automobiel om hun mooiste dag te vervolmaken. En dat is natuurlijk niet voor niets. Een klassieke auto vormt een prachtig decor voor je bruidsreportage, maar bovenal is het puur genieten wanneer je in de auto rijdt. Een privéchauffeur of juist lekker zelf achter het stuur kruipen, het is mogelijk bij Chrome.SPECIALE DAG, SPECIALE AUTO

Chrome heeft een wagenpark met ruim 40 klassiekers. Voor elk wat wils. Van een lieflijke Deuxchevaux tot een sierlijke Kattenrug, een sportieve knalrode Spider of Ferrari, of een echt zwaargewicht zoals de Wolseley. De meeste auto’s zijn roomwit, rood, zwart of klassiek donkergroen. En je kan de auto ook voor een langere periode huren. Misschien wil je wel je huwelijksreis maken in een klassieke auto van Chrome? Kom gerust langs om je wensen te bespreken.

Uiteraard kun je ook voor andere bijzondere gelegenheden een klassieke auto huren. Of om heerlijk te touren met de zon op je bol en een picknickmand op de achterbank. Chrome organiseert de leukste ralleys voor jong en oud, particulieren en bedrijfsuitjes in binnen- en buitenland.